• On demand produktion
  • Gratis levering v. køb over 999
  • Levering op til 10 dage
  • On demand produktion
  • Gratis levering v. køb over 999
  • Levering op til 10 dage

S’Arraco – Sydlandskinspireret forårs- og sommerjakke

Sydlandskinspireret forårs- og sommerjakke
Vores kærlighed til det spanske afslappede miljø afspejles i vores kollektion af S’Arraco jakker ved at omfavne det klassiske, behagelige look. Den spanske by S’Arraco har været vores inspiration til designet af S’Arraco jakken.

S’Arraco er en lille landsby på øen Mallorca, der ligger i en smuk og betagende dal blandt bjerge og skove. Byen er populær blandt folk, der søger et sted med stille gader og venlige beboere. Den har bevaret Mallorcas oprindelige rustikke charme, hvilket afspejler sig i S’Arraco jakken. Den rustikke charme og befolkningens traditionelle levevis kan opleves ved mødet med de imødekommende beboere og deres simple liv.

Dette går igen, hvis man sætter sig på en café for at drikke en kop kaffe og nyde solen, spise god mad på en restaurant eller gå en tur i de rolige gader, hvilket S’Arraco jakkens eksklusive og klassiske udseende er designet til.

S’Arraco jakke til den stilbevidste mand
Kreativitet kombineret med en klassisk stil samt med en rig inspiration fra det sydlandske har vi designet denne jakke, der sender dig direkte ned til en fortovscafé i sydens sol.

S’Arraco jakken er vores bud på klassisk leisure wear, genindført i en luksuriøs og holdbar model, der er perfekt til manden, der ønsker et modebevidst, men afslappet look.

Jakken er produceret i en højkvalitets canvas med en lang holdbarhed, så den kan hænge i garderoben i mange år frem i tiden. Modellen er en universel skjortejakke, der tager dig fra dag til nat, da jakken kan bruges til enhver anledning. Du kan ligeledes vælge at bruge jakken som en casual blazer med en skjorte under.

S’Arraco jakken fremstilles af 100 % økologisk kvalitetsbomuld med 2 lommer på fronten. Den findes i 3 farver, så du kan vælge den model, der er ideel til din garderobe.