• On demand produktion
  • Gratis levering v. køb over 999
  • Levering op til 10 dage
  • On demand produktion
  • Gratis levering v. køb over 999
  • Levering op til 10 dage

Guide: Sådan styler du en kortærmet skjorte

De kortærmede skjorter har i sandhed fået en renæssance denne sommer, hvor det er lykkedes at slippe af med hidtidige lidt uheldige associationer, som var forbeholdt blege, amerikanske turister, eller noget din gamle, kiksede far gik med. Nu står den kortærmede skjorte som en af sæsonens absolutte must-haves.

Som med almindelige skjorter, findes der et hav af forskellige typer, og hvilke passer til hvad – og hvornår? Har du ikke lige luftet armene i de korte ærmer i nogle år, og har glemt hvordan det gøres, har vi her lidt inspiration til hvordan du får mest ud af din kortærmede skjorte.

Nemme måder at style en kortærmet skjorte på
Når du tænker på en kortærmet skjorte, er den første tanke, der dukker op i dit hoved sandsynligvis, at den ikke er særligt flatterende. Men det behøver ikke at være sådan. Du kan sagtens iklæde dig en kortærmet skjorte for et moderigtigt look; du skal bare følge et par retningslinjer, der varierer afhængig af hvilken type skjorte.

Casual og smart klassiker
En klassisk blåstribet skjorte er oplagt til en forretningsrejse, der ikke kræver en formel dresscode. Her kan skjorten bruges, hvis du skal have en cocktail eller lignende om aftenen. Du kan ikke gå galt i byen med en blåstribet kortærmet Oxford-skjorte, der nemt sættes sammen med et par khaki chinos og sejlersko. Husk på, at pasformen skal være slank, men ikke for stram – så ingen knapper, trækker i stoffet over brystet og for stadig at få et mere afslappet look.

Det vigtige er skjortens pasform. Pasformen er et betydeligt aspekt ved alle former for beklædningsgenstande, men det er endnu mere afgørende for korte ærmer. En kortærmet skjorte kan hurtigt komme til at ligne et telt eller en sæk, hvis pasformen ikke er lige i øjet.

Med vores kortærmede blåstribede Oxford skjorte får du en klassiker med en god pasform, der vil passe ind i alle mænds garderobe. Den kan både bruges på en forretningsrejse eller som en klassisk skjorte til grillaftenen.

Herudover er der ikke noget mere klassisk eller alsidigt i en mands garderobe end en skarp hvid skjorte – og det ændrer sig ikke på grund af de korte ærmer. En kortærmet hvid skjorte er god til alle outfits, da den hvide farve gør, at du kan være mere opmærksom på andre aspekter af dit outfit såsom skoene eller andet tilbehør. Hvis skjorten bliver parret med en mørk jakke og lædersko, kan den klædes op eller ned til næsten enhver lejlighed. Vores velsiddende klassiske Oxford skjorte i hvid passer til alle lejligheder – brug den en aften i byen, på ferien eller blot til afslapning i weekenden.

Hvis du er til det klassiske look, men ønsker en smule farve, er vores kortærmede Cappuccino skjorter et oplagt valg. Den klassiske lyseblå skjorte kan med fordel bruges i dagtimerne, hvorimod den mørke skjorte er til en varm sommeraften.

De mønstrede skjorter
Hvis du er mere modig i dit tøjvalg, kan mønstrede skjorter skildre din farverige karakter, mens du forbliver praktisk og trendy på samme tid. Levende, fantasifuld eller iøjnefaldende; uanset din beskrivelse får mønstrede kortærmede skjorter dig til at stå ud fra mængden.

Vores kortærmede Adriano skjorter er fremstillet med et unikt designet print i et karakteristisk 80’er-tema, så det er den ultimative ferieskjorte med print.

De mønstrede Adriano skjorter er perfekte til sommerferien eller en grillaften i haven. Skjorterne kan parres med alt fra shorts og sandaler til sorte chinos og sko. Da skjorten har masser af karakter i sig selv, bør de sammensættes med ensfarvede beklædningsdele. Du kan altid smide en ensfarvet jakke over skjorten, for et mere roligt look.

Hvis du ikke er til en blomstret og farverig skjorte, er vores Cappuccino skjorte det oplagte valg på en varm sommerdag.

Den mere afslappede skjorte
Sommerens mest iøjnefaldende, klassiske tendens er det store comeback af 1950’ernes sommerskjorter, som på tjekket og elegant vis kendetegner foråret og sommeren i år. En detalje som markerer det afslappede look i særlig høj grad er den karakteristiske bowlingkrave, såkaldt camp collar, som kendetegner vores Cappuccino skjorte.

Hvis du ikke er vant til at iføre dig skjorter i så markant et design, giver vi nogle tips til hvordan du gør herunder.

Den mere åbne krave og en lidt mere løs pasform gør Cappuccino skjorten velegnet til stramme som løse shorts med enten et par lukkede sko eller åbne sandaler. Skjorten går såvel også til et par badebukser på vej til stranden.

Træk skjorten ned i et par lange ensfarvede bukser og et par lædersko og få et afslappet, men elegant look der passer perfekt til et casual arrangement.